Kabar sing umum Shipping

Kanggo shipping buku dening segara saka Shenzhen, mangga ngidini jumlah ing ngisor iki wektu kanggo sailing, adat reresik, lan trucking daratan kanggo mining Panjenengan.
Kanggo US / Canada tujuan: 3 6 minggu gumantung ing sisih kulon (LA, Vancouver) utawa biaya wétan (NYC, Toronto)
kanggo Asia tujuan: 1 2 minggu
kanggo UK lan Eropah tujuan: 4 kanggo 6 minggu
kanggo tujuan Australia: 2 kanggo 3 weeks
kanggo negara Afrika: 4 kanggo 8 minggu

kanggo tujuan Amerika Kidul: 5 kanggo 7 minggu

Kita bisa nyedhiyani sawetara opsi shipping kanggo milih saka: Ex-karya, FOB Shenzhen, CIF Destination Seaport, Door kanggo Door Delivery lan Air Pengangkutan.

Ex-dianggo
Klien njupuk munggah ing pabrik kita, lan ngatur kabeh saka China kanggo negara sing liwat agen dhewe.

FOB Shenzhen (Free ing Papan)
Consignments sing dikirim menyang dermaga ing Shenzhen kanggo klien sing nggawe aransemen kapal dhewe, adat reresik, lan daratan layang sing.

CIF Port (Cost, Insurance & Pengangkutan)
We ngatur kanggo kapal consignments diasuransiake menyang port ditetepake entri. Klien ngatur khusus reresik lan pangiriman dharat ngliwati agen dhewe.

Door kanggo Door Delivery
We ngatur kanggo kapal diasuransiake consignments lawang-kanggo-lawang saka Shenzhen kanggo tujuan pungkasan sing. Layanan iki kalebu adat reresik lan pangiriman daratan. Tugas lan pajak ekstra. Books mlebukake menyang US ora duwe pakaryan.

Air Pengangkutan
Books bisa dikirim dening barang online, nanging Wigati sing iki pilihan larang. Barang Air bisa njupuk nganti 1 minggu utawa maneh kanggo ngirim. Makelar kapal nggunakake barang kargo maskapai komersial, kang tegese buku bakal dijadwal ing pesawat komersial, lan buku bakal dikirim dening truk lokal saka bandara kanggo panggonan final.

Air Courier
Cara paling cepet kanggo wis buku dikirim nggunakake kurir online, kayata DHL, UPS utawa FedEx. Iki banget larang lan ngirim digunakake mung kanggo kabutuhan langsung. 



WhatsApp Online Chat !