kaca Packaging

King Fu mikiraken Highly packaging kaca, kita rumiyin ngerti tanpa packagings apik, kita prodhuk sampurna bakal rusak sak kintunan

kapal Air Standard

barang mlebukake Air bakal dikempalken menyang karton kaca corrugated kuwat karo banyu tas bukti lan papat sudhut nglindhungi lan nang papat ngudani metu saka cartons.

kapal Sea Standard

Sea mlebukake barang bakal dikempalken menyang karton kaca corrugated kuwat karo banyu tas bukti lan dhateng free fumigation pallets kayu kuwat karo papat sudhut nglindhungi kayu lan papat ngudani kuwat

Kita uga bisa nyedhiyani sembarang solusi packaging selaras kanggo sampeyan. 



WhatsApp Online Chat !