7b3339121

                    предпечат

                       Нејзините многу типична за добивање на совршен производ со добар почеток, KF печатење има увезени многу различни предпечат опрема.

                       1: Повеќе од 15 години искуство дизајнер

                       2: Epson 9800 дигитални доказ систем 

                       3: Г7 и ISO1267 систем за управување со боја 

                       4: Машини за плоча што германскиот Хајделберг CTP (трендсетер Creo 8000 Квантна)

                    печатење 

                        KF печатење не само што има увезени различни напредни печатарски машини, исто така, emlopying стандард на Г-7 и профилот на ICC ISOcoated V2 

                       1: 2 од Komori Lithrone G40 4 бои машина за печатење 

                       2: 1 на Komori Lithrone G40 5 бои машина за печатење 

                       3: 1 во Хајделберг брзина господар 4 бои машина за печатење

                       4: 1 на Mitsubishi Diamond 3000 5 бои машина за печатење 

                       5: 1 во Хајделберг брзина господар 1 боја за печатење.

                     книговезница 

                        KF печатење поседува повеќе од 40 различни видови на обврзувачки опрема да се поврзе различни книги. 

                       1: Германски Kolbus автоматски тврд повез книга производство линија 

                       2: Германски Kolbus автоматски случај правејќи линија за производство 

                       3: Швајцарија Мартини автоматски повез книга производство линија 

                       4: JMD автоматски повез книга производство линија 

                       5: Muller Martini седло шевове производство линија 

                       6: поларна машини за сечење 

                       7: Muller Martini Автоматски Машини за шиење 

                       8: Хајделберг Три нож за сечење 

                       9: MBO и Хајделберг автоматско виткање машини 

                       10: топла фолија / debossing / филм каширане / умре сечење машини 

                     Работниците  и КК тим

                       KF печатење имаат повеќе од 190 стручни работници (вклучувајќи ги и 12 КК работници), многу од нив биле на работа во печатење за повеќе од 20years. Прв клиент и квалитет прво е образована, кога тие биле ангажирани.WhatsApp Online Chat !