201405221047166375

контрола на квалитет

Имаме 12 професионални КК работници, без разлика каде се наоѓате, вашите производи ќе биде со нас, безбедно.

Ние инсистираме на строга контрола на целиот процес на производство на квалитет. Почнувајќи од проверка на датотеката на финалното пакување и превозот, на секој чекор ќе бидат проверени неколку пати и ние ќе го задржи постојана комуникација со нашите клиенти.WhatsApp Online Chat !