7b3339121

                    prepress

                       Shumë e saj tipike të marrë një produkt të përsosur me një fillim të mirë, shtypje KF ka importuar shumë pajisje të ndryshme prepress.

                       1: Më shumë se 15 vjet përvojat projektuesi

                       2: Epson 9800 Sistemi dixhital provë 

                       3: G7 & Sistemi ISO1267 menaxhimit ngjyra 

                       4: Heidelberg CTP pjatë bërë makinat gjermane (Creo Trendsetter 8000 Quantum)

                    shtypje 

                        shtypje KF nuk e ka importuar vetëm makina të ndryshme printimi të avancuar, edhe emlopying standardin G7 dhe profilin ICC të ISOcoated V2 

                       1: 2 nga Komori Lithrone G40 makinë shtypi 4 ngjyra 

                       2: 1 nga Komori Lithrone G40 makinë shtypi 5 ngjyra 

                       3: 1 nga Heidelberg mjeshtri Speed ​​makinë shtypi 4 ngjyra

                       4: 1 nga Mitsubishi Diamond 3000 makinë shtypi 5 ngjyra 

                       5: 1 e Heidelberg Speed ​​Master 1 Color Printing shtyp.

                     repart i libralidhjes 

                        shtypjen KF zotëron më shumë se 40 lloje të ndryshme të pajisjeve të detyrueshme për të lidhur libra të ndryshëm. 

                       1: German Kolbus automatike Hardcover prodhimit libër linjë 

                       2: German Kolbus rasti automatike duke e bërë linjë prodhimi 

                       3: Swiss Martini automatike softcover prodhimit libër linjë 

                       4: JMD automatike softcover prodhimit libër linjë 

                       5: Muller Martini shale prodhimit qepur vija 

                       6: Makinat e prerjes Polar 

                       7: Makinat Muller Martini Auto Qepje 

                       8: Heidelberg Three thikë prestar 

                       9: MBO dhe Heidelberg makina automatik palosshme 

                       10: Hot petë / debossing / film petëzim / vdesin makinat e prerjes 

                     Punëtorët  dhe ekipi QC

                       shtypjen KF kanë më shumë se 190 punëtorë profesional (duke përfshirë 12 QC punëtorëve), shumë prej tyre kanë qenë duke punuar në shtypjen për më shumë se 20years. Konsumatorit të parë dhe të cilësisë së parë është e arsimuar, kur ata ishin të punësuar.WhatsApp Online Chat !