201405221047166375

Kontrolli i cilësisë

Ne kemi 12 punëtorë profesional QC, nuk ka rëndësi se ku je, produktet tuaja do të jetë me ne, në mënyrë të sigurtë.

Ne këmbëngulin kontroll të rreptë të cilësisë për të gjithë procesin e prodhimit. Duke filluar nga e file kontroll të paketimit përfundimtar dhe të anijeve, çdo hap do të kontrollohen disa herë dhe ne do të mbajë komunikim të vazhdueshëm me klientët tanë.WhatsApp Online Chat !