Taros Kami

 

Dear klien hargana, lamun anjeun ngagaduhan panalungtikan percetakan, mangga ulah ragu ngahubungan kami ku Email atanapi Skype. Urang bakal ngawalon patarosan anjeun sabar jeung gancang ( Quote dina 1hour ) . 

Umum gancang cutatan (dina 1hour):  admin@kfprinter.com

Dina raraga cutatan nu harga neuleu na timely, mangga ngawartosan spésifikasi produk anjeun dina detil kayaning ukuranana, stock kertas pikeun kaca sarta panutup, warna percetakan, kuantitas, beungeut finish jeung nu lianna, sakali kami meunang email anjeun, tim jualan kami bakal cutatan Anjeun harga pangalusna kami ASAP. Hatur nuhun.

 

Raja Fu Grup

S henzhen Raja Fu Warna Printing Co., Ltd (Shenzhen Bantian Kilang kitu)

Alamat: Blok AC, Huanxing estate Industrial, 4034 Banxuegang Ave, Bantian, Kab Longgang, Shenzhen, Cina, 518109

Phone/Wechat:+0086-158 8964 4076 (Bill)

Skype: bookprintingkf

Email: admin@kfprinter.com

Web: www.kfprinting.com

 

S henzhen ThaiHo Printing Co., Ltd (Shenzhen Longhua Kilang kitu)

Alamat: lanté 1-3, Gedong A, Shanglee Industrial taman, Qingxiang Rd, Kab Longhua, Shenzhen, Cina, 518129

Phone/Wechat:+0086-134 2098 4941 (Candy)

Skype: printingkf

Email: chinathp@yeah.net

Web: www.kfprinting.com

 

HK Raja Fu Warna Printing Co., Ltd ( H K Penjualan Kantor)

Alamat: 28F, Gedong No.5, Cibeureum Dagang Center, Austin kuloneun jalan, Kowloon, HK

Tel: + 0086-159 2001 6362 (andika)

Skype: printingcn

Email: info@kfprinter.com  

Web: www.kfprinter.com

 

Raja Fu Grup A ustralia S ales  Kantor

Alamat: 29 Massey Street, Gladesville, NSW, 2111, Australia

Tel: +61 414550544 (Bapak Wilkinson)

Skype: live:sales8_1260  

Email: sales8@kfprinter.com

Our New York office will come soon…

Percetakan di Cina, resep raja Fu percetakan, pasangan bisa dipercaya pangalusna Anjeun hiji STOP layanan percetakan solusi di Cina.



WhatsApp Online Chat !