Umum Émbaran pengiriman barang

Pikeun ongkos buku ku laut ti Shenzhen, mangga ngawenangkeun jumlah handap waktu keur sailing, adat clearance, sarta trucking darat ka gudang Anjeun.
Pikeun AS / Kanada maksud: 3 nepi ka 6 minggu gumantung jawa (LA, Vancouver) atanapi cost wétan (NYC, Toronto)
Pikeun Asia maksud: 1 ka 2 minggu
ka UK na maksud Éropa: 4 nepi ka 6 minggu
ka maksud Australia: 2 pikeun 3 minggu
ka nagara Afrika: 4 nepi ka 8 minggu

pikeun maksud Amérika Kidul: 5 ka 7 minggu

Bisa nyadiakeun sababaraha pilihan pengiriman barang milih ti: ex-karya, FOB Shenzhen, CIF tujuan palabuan, panto ka panto Pangiriman jeung Air angkutan barang.

Urut gawéna
Klién picking up di pabrik kami, sarta ngatur sagalana ti Cina nepi ka nagara maranéhanana ngaliwatan agén sorangan.

FOB Shenzhen (Free on Board)
Consignments anu dikirimkeun ka darmaga di Shenzhen pikeun klien anu nyieun arrangements pengiriman barang sorangan, adat clearance, sarta darat pangiriman maranéhanana.

CIF Port (Cost, asuransi & angkutan barang)
Urang ngatur ka kapal consignments insured ka port ditunjuk asupna. Klién ngatur adat clearance sarta pangiriman darat ngaliwatan agén sorangan.

Panto ka panto Pangiriman
Urang ngatur kana kapal insured consignments panto-to-panto ti Shenzhen ka tujuan ahir maranéhanana. Jasa ieu ngawengku adat clearance sarta pangiriman darat. Tugas jeung pajeg anu tambahan. Buku shipped kana AS teu boga tugas.

Hawa angkutan barang
Buku bisa dikirim ku angkutan barang hawa, tapi dicatet yén ieu téh hiji pilihan mahal. Angkutan barang hawa bisa nyandak nepi ka 1 minggu atawa panjang pikeun nganteurkeun. The calo pengiriman barang ngagunakeun angkutan barang kargo maskapai komérsial, nu hartina buku bakal dijadwalkeun dina hiber komersial, jeung buku bakal dikirimkeun ku treuk lokal ti bandara ka tujuan akhir.

Hawa kurir
Cara panggancangna geus buku dikirimkeun téh ngagunakeun kurir hawa, kayaning DHL, UPS atawa FedEx. Ieu pisan mahal jeung kudu dipake ukur pikeun kaperluan saharita. 



WhatsApp Online Chat !