ékspor bungkusan

Raja Fu nyangka kacida tina bungkusan ékspor, urang deeply nyaho tanpa packagings alus, produk urang sampurna bakal ruksak nalika kiriman

pengiriman barang Air baku

barang shipped hawa bakal dipakétkeun kana karton ékspor corrugated kuat ku cai tas buktina na opat juru mayungan jero na opat strips kaluar tina cartons.

pengiriman barang Laut baku

Laut shipped barang bakal dipakétkeun kana karton ékspor corrugated kuat ku cai tas buktina na onto bébas fumigation pallets kai kuat ku opat juru mayungan kai jeung opat strips kuat

Urang ogé bisa nyadiakeun sagala solusi bungkusan ngaropéa anjeun. 



WhatsApp Online Chat !