• PRINTING IN CHINA,PREFER KING FU
  • KING FU-GLOBAL LEADER IN PRINT MANAGEMENT
  • KING FU - YOUR BEST OFFSET PRINTING PARTNER

About King Fu

King Fu Printing Group punika Produsèn profesional saka macem-macem jinis produk printing, kayata Paperback printing buku, alus tutup buku printing, katalog printing, printing majalah, Tabel warung buku printing, printing poster, kothak printing, printing sticker lan ing produk kertas .

 

Founded in 1991, saiki duwe luwih saka 200 karyawan lan 2 pabrik & 2 kantor Total luwih saka 13.000 meters.Under kothak kawontenan Makaryakke tansah lan latihan tenaga teknis profesional, mundhut lunak majeng lan peralatan, kita tansah ing dhaptar printing ndhuwur layanan supplier in ngarep lan luar negeri ......

sinau More

Product Application


WhatsApp Online Chat !