• high quality book printing company
  • 店招1-留底
  • KING FU - YOUR BEST OFFSET PRINTING PARTNER

About King Fu

Кралот Фу печатење група е професионална производител на различни видови на печатење производи, како што се тврд повез книга печатење, мека корица на книга печатење, каталози печатење, списание, масичката книга печатење, печатење на постер, кутија печатење, налепница печатење и така натаму производи од хартија .

 

Основана во 1991 година, сега има повеќе од 200 вработени и 2 фабрики и 2 канцеларии вкупно повеќе од 13.000 квадратни meters.Under состојбата на континуирано вработување и обука на стручен технички персонал, набавка на напредни софтверски и опрема, ние сме секогаш на првото место на листата за печатење добавувач на услуги во земјата и странство ......

Научи повеќе

Product Application


WhatsApp Online Chat !