Контактирајте не

 

Почитувани ценети клиенти, if you have any printing inquiry, please don’t hesitate to contact us by Email or Whatsapp. We will reply your questions patiently and quickly( Quote within 3 hour) . 

Општи брзо цитат (во траење од 1 час):  [email protected]

Со цел да го цитирам ве чини правилно и навремено, Ве молиме да го информирате вашиот производи спецификации во детали, како што се големината, хартија акции за страници и покритие, печатење во боја, количина, завршна површина и други, штом ќе го добиеме вашата e-mail, нашиот тим за продажба ќе ви цитирам нашата најдобра цена побрзо. Ви благодарам.

 

KING FU GROUP

S henzhen King Fu Color Printing Co.,Ltd (Shenzhen Longgang Factory)

Address:  4F,Block 9 , Xihu Industry Park, Xikeng Village, Yuanshan Jiedao, Longgang District, Shenzhen, China 

Phone/Wechat:+0086-158 8964 4076 (Bill)

Skype: bookprintingkf

Е-пошта: [email protected]

Web: www.kfprinting.com

 

S henzhen ThaiHo Printing Co.,Ltd (Shenzhen Xikeng Factory)

Address:  Block 10 , Xihu Industry Park, Xikeng Village, Yuanshan Jiedao, Longgang District, Shenzhen, China 518115

Phone/Wechat:+0086-134 2098 4941 (Candy)

Skype: printingkf

Е-пошта: [email protected]

Web: www.kfprinting.com

 

HK Кинг Фу печатење во боја копродукции, Ltd ( H K продажба канцеларија)

Адреса: 28F, зграда бр.5, меѓународна трговија Центар, Остин Запад патот, Коулун, Хонг Конг

Тел: + 0086-159 2001 6362 (Сонцето)

Skype: printingcn

Email: printing@kfprinter.com  

Web: www.kfprinter.com

 

Кралот Фу група А ustralia S Алеш  Канцеларија

Адреса: Меси Стрит 29, Gladesville, Нов Јужен Велс, 2111, Австралија

Тел: +61 414550544 (г-дин Вилкинсон)

Skype: live:sales8_1260  

Е-пошта: [email protected]m

Our New York office will come soon…

Печатење во Кина, претпочитаат KING FU печатење, вашата најдобра сигурен партнер на ONE STOP печатење услуга РЕШЕНИЕ во Кина.WhatsApp Online Chat !