Општи информации за испорака

За испраќање на книги од страна на морето од Шенжен, ве молиме овозможи следниве временски период за едрење, царинење, и во внатрешноста камионски на вашиот магацин.
Во САД / Канада дестинации: 3 до 6 недели во зависност од запад (Лос Анџелес, Ванкувер) или исток цена (Њујорк, Торонто)
за Азија дестинации: 1 до 2 недели
да се Велика Британија и европските дестинации: 4 до 6 недели
за австралиски дестинации: 2 3 недели
во земји Африка: 4 до 8 недели

во Јужна Америка дестинации: од 5 до 7 недели

Ние може да обезбеди неколку превозот опции да изберете од: франко фабрика, ФОБ Шенжен, CIF код пристаниште, од врата до врата испорака и воздушен транспорт.

Франко фабрика
Клиенти подигање на нашата фабрика, и организираме сè од Кина во својата земја преку своите агенти.

ФОБ Шенжен (слободен на одборот)
Пратките се доставуваат до пристаништето во Шенжен за клиенти кои прават аранжмани свои шпедиција, царинење, и во внатрешноста на испорака.

CIF пристаниште (трошоци, осигурување и товарни)
Ние организираме да брод осигурени пратки до одредената пристаништето на влез. Клиенти се организираме царинење и испорака во внатрешноста преку свои агенти.

Врата до врата испорака
Ние организираме да брод осигурени пратки од врата до врата од Шенжен до нивната крајна дестинација. Оваа услуга вклучува царинење и во внатрешноста на испорака. Давачки и даноци кои се екстра. Книги испратени во САД немаат обврски.

Авионски
Книги можат да бидат испратени од страна на авионски, но имајте во предвид дека ова е скапа опција. Авионски може да потрае до 1 недела или повеќе да се избави. Брокери превозот користи за комерцијални авио карго-товар, што значи дека книгите ќе бидат закажани на комерцијален лет, и книги ќе бидат доставени од страна на локалните превоз од аеродром до крајната дестинација.

Има Куриерски
Најбрзиот начин да ја избави книги е да се користи воздух курир, како што се DHL, UPS-от или FedEx. Ова е многу скапо и треба да се користат само за итни потреби. WhatsApp Online Chat !