извоз пакување

Кралот Фу мисли високо за извоз пакување, ние длабоко знам, без добра пакувања, нашите совршен производ ќе бидат оштетени за време на испорака

Стандард воздух превозот

Има испраќаат стоки ќе бидат спакувани во силна брановидни извоз картон со вода доказ торби и четири агли заштита внатре и четири ленти од картони.

Стандардна превозот Море

Море испраќаат стоки ќе бидат спакувани во силна брановидни извоз картон со вода доказ торби и врз силна дезинсекција бесплатно дрвени палети со четири дрвени заштита на аглите и четири силни ленти

Ние, исто така може да обезбеди било индивидуално пакување решенија за вас. WhatsApp Online Chat !