• high quality book printing company
  • 店招1-留底
  • KING FU - YOUR BEST OFFSET PRINTING PARTNER

About King Fu

Mbreti Fu Printing Group është një prodhues i llojeve të ndryshme të produkteve të shtypjes, të tilla si shtypje Hardcover libër, mbuluar butë shtypjen libër, katalogë shtypje, shtypje revistës, tavolinë kafeje shtypjen libër, shtypje poster, shtypjen kuti, shtypjen gjemb dhe kështu me radhë produkteve të letrës .

 

E themeluar në vitin 1991, tani kanë më shumë se 200 të punësuar dhe 2 fabrika & 2 zyra në total më shumë se 13.000 meters.Under katrore gjendjen e punësimit të vazhdueshëm dhe trajnimin e personelit profesional teknik, blerjen e software të avancuar dhe pajisjet, ne jemi gjithmonë në listën e shtypjes lartë shërbimet e furnizuesit në shtëpi dhe jashtë vendit ......

Mëso më shumë

Product Application


WhatsApp Online Chat !