Na kontaktoni

 

Të nderuar Klientë vlerë, if you have any printing inquiry, please don’t hesitate to contact us by Email or Whatsapp. We will reply your questions patiently and quickly( Quote within 3 hour) . 

Quote General shpejtë (brenda 1hour):  admin@kfprinter.com

Në mënyrë që të japin kuotën e ju çmimin saktë dhe në kohë, ju lutem informoni produkteve specifikimet tuaja në detaje të tilla si madhësia, aksioneve letër për faqet e mbuluar, ngjyra shtypjen, sasinë, të përfundojë sipërfaqe dhe të tjerët, sapo të marrë email-it tuaj, ekipi ynë shitjes do të japin kuotën e ju çmimi tona më të mira ASAP. Faleminderit.

 

KING FU GROUP

S henzhen King Fu Color Printing Co.,Ltd (Shenzhen Longgang Factory)

Address:  4F,Block 9 , Xihu Industry Park, Xikeng Village, Yuanshan Jiedao, Longgang District, Shenzhen, China 

Phone/Wechat:+0086-158 8964 4076 (Bill)

Skype: bookprintingkf

Email: admin@kfprinter.com

Web: www.kfprinting.com

 

S henzhen ThaiHo Printing Co.,Ltd (Shenzhen Xikeng Factory)

Address:  Block 10 , Xihu Industry Park, Xikeng Village, Yuanshan Jiedao, Longgang District, Shenzhen, China 518115

Phone/Wechat:+0086-134 2098 4941 (Candy)

Skype: printingkf

Email: chinathp@yeah.net

Web: www.kfprinting.com

 

HK Mbreti Fu Color Printing Co, Ltd ( H K Sales Office)

Adresa: 28F, Building No.5, Commerce Center International, Austin Road West, Kowloon, HK

Tel: + 0086-159 2001 6362 (Sunny)

Skype: printingcn

Email: printing@kfprinter.com  

Web: www.kfprinter.com

 

Mbreti Fu Grupi A ustralia S Ales  Office

Adresa: 29 Massey Street, Gladesville, NSW, 2111, Australia

Tel: +61 414550544 (Mr Wilkinson)

Skype: live:sales8_1260  

Email: sales8@kfprinter.com

Our New York office will come soon…

Printime në Kinë, preferojnë MBRETI FU PRINTING, YOUR partner i mirë i besueshëm i One Stop Zgjidhja Printing Service në Kinë.WhatsApp Online Chat !