General Shipping Informacion

Për të anijeve libra nga deti nga Shenzhen, ju lutem të lejojë sasinë e mëposhtme të kohës për vela, doganor, dhe kamionët çisternë në brendësi të magazinës tuaj.
Në US / Canada destinacionet: 3 deri 6 javë në varësi të perëndimit (LA, Vancouver) ose koston lindje (NYC, Toronto)
në Azinë destinacionet: 1 deri në 2 javë
në Britani të Madhe dhe destinacionet evropiane: 4 deri në 6 javë
në destinacione Australiane: 2 të 3 javë
në vende të Afrikës: 4 deri në 8 javë

në Amerikën e Jugut destinacionet: 5 deri në 7 javë

Ne mund të sigurojmë disa opsione të anijeve për të zgjedhur nga: ex-works FOB Shenzhen, porti Destinacioni CIF, derë më derë dorëzim dhe ajrore mallrave.

Ex-works
Klientët picking up në fabrikën tonë, dhe të organizojmë çdo gjë nga Kina në vendin e tyre përmes agjentëve të tyre.

FOB Shenzhen (i lirë në bord)
Ngarkesat janë dorëzuar në bankën e të akuzuarve në Shenzhen për klientët të cilët bëjnë marrëveshjet e tyre të anijeve vet, doganor, dhe ofrimit brendësi.

CIF Port (Kosto, Sigurim dhe mallrave)
Ne organizojmë për të transportuar ngarkesat e siguruara në portin e caktuar e hyrjes. Klientët organizoni doganor dhe të ofrimit në brendësi përmes agjentëve të tyre.

Derë më derë dorëzimit
Ne organizojmë për të transportuar ngarkesat siguruar derë më derë nga Shenzhen në destinacionin e tyre përfundimtar. Ky shërbim përfshin doganor dhe ofrimit brendësi. Detyrat dhe taksat janë ekstra. Librat dërguar në SHBA nuk kanë detyra.

Air Freight
Librat mund të dërgohen me anë të mallrave e ajrit, por vini re se kjo është një opsion i shtrenjtë. Mallrave e ajrit mund të shkojë deri në 1 javë ose më të gjatë për të ofruar. Agjentët anijeve përdorim komercial mallrave ngarkesave ajrore, që do të thotë se librat do të caktohet në një fluturim komercial, dhe librat do të dorëzohen me kamion lokale nga aeroporti në destinacionin përfundimtar.

Air Courier
Mënyra më e shpejtë për të kanë libra dorëzuar është që të përdorin ndërlidhës ajrit, të tilla si DHL, UPS ose FedEx. Kjo është shumë e shtrenjtë dhe duhet të përdoret vetëm për nevojat e menjëhershme. WhatsApp Online Chat !