Export Paketimi

Mbreti Fu mendon shumë e paketimit të eksportit, ne e dimë thellësisht pa paketime të mira, produkti ynë i përsosur do të jetë i dëmtuar gjatë dërgesës

Standard anijeve Air

mallrave të dërguar e ajrit do të jenë të paketuara në kuti kartoni të fortë valëzuar eksportit me ujë çanta prova dhe katër qoshet mbrojnë brenda dhe katër shirita nga kartona.

Standard Sea anijeve

mallrat e detit dërguar do të paketuar në kuti kartoni të fortë valëzuar eksportit me çanta prova e ujit dhe mbi tymosje falas paleta të forta druri me katër qoshet druri mbrojtjen dhe katër shirita të forta

Ne gjithashtu mund të ofrojë ndonjë zgjidhje të përshtatur paketimit për ju. WhatsApp Online Chat !