• PRINTING IN CHINA,PREFER KING FU
  • KING FU-GLOBAL LEADER IN PRINT MANAGEMENT
  • KING FU - YOUR BEST OFFSET PRINTING PARTNER

About King Fu

Raja Fu Printing Grup mangrupakeun produsén profésional tina rupa-rupa produk percetakan, kayaning hardcover percetakan buku, lemes panutup buku percetakan, katalog percetakan, percetakan majalah tabel kopi buku percetakan, percetakan poster, kotak percetakan, percetakan stiker jeung saterusna produk tulisan .

 

Diadegkeun dina 1991, kiwari geus leuwih ti 200 pagawé sarta 2 pabrik & 2 kantor Jumlah leuwih ti 13.000 meters.Under pasagi kondisi employing sinambung tur latihan tanaga teknis profésional, purchasing software canggih jeung alat, urang anu salawasna aya dina daptar percetakan luhur jasa supplier di imah na mancanagara ......

Diajar deui

Product Application


WhatsApp Online Chat !